Smuttur til Salzburg

Efter en længere køretur på landevejen (det gør vi ikke igen), der tog 1 times tid længere end beregnet pga. vejarbejde på en bjergside, nåede vi frem til skønne Salzburg. Efter at have parkeret bilen ved Mirabellplatz, gik vi igennem den smukke Mirabellhave og videre over floden til den gamle bymidte.

Vi gik ned ad Getreidegasse og nogle af de hyggelige små sidegader. Husene er gamle og fine, nærmest dukkehusagtige i fine pastelfarver. Jeg så fine bygninger fra 1423. Det er ret vildt, at de står endnu! Gaderne er små krogede og snævre, og selvom der er mange mennesker, så kan jeg ikke lade være med at nyde det.

Hvis man bliver træt af at kigge på de fine huse og de fine skilte, så er udvalget af butikker under de fine skilte og i de små gyder virkelig bredt, så man kan sagtens powershoppe i Salzburg.

img_2443Vi fandt en Petit Bateau butik på Rathausplatz 1 helt tilfældigt, da vi var på vej hen til Starbucks på for at tanke op på Getränke vej tilbage til bilen.

Jeg elsker Petit Bateau. Eller rettere; jeg elsker at se min søn i Petit Bateau. Der er intet som Petit Bateaus tøj, der klæder hans lange slanke krop. Han er vokset op i deres bløde bodystockings, bløde leggings og bløde plys-pyjamasser, da han var baby. Senere har vi købt utallige pyjamasser og klassiske undertrøjer med de klassiske striber alle størrelser; i Verona, i London – og nu i Salzburg!

Og vi var heldige, for der var udsalg, så vi fik købt det lækreste nattøj og flere af de klassiske undertrøjer på bud. Nyt tøj til knægten, der vokser ud af alt sit tøj!

img_2426
Selv McDonalds har et meget fint skilt på Getreidegasse 🙂

Laterpost fra 12. juli 2018