Efterårssjov i Legoland

Vi kørte afsted mod Legoland, velvidende at der var 70% chance for tørvejr. Vejret var dejligt på Sjælland, men ved Storebælt forsvandt solen, og i Vejle støvregnede det. Pyt, for mor her har regnslag i rygsækken!

Vi havde selvfølgelig mad med hjemmefra; lækre avocadosandwiches med pesto og mozzarella, oliven og brødchips. Vi fandt en plads ved et bord under en parasol, som tog lidt af støvregnen. Vi tog regnslag på for ikke at få våde numser. Det var skægt og skørt at sidde der indhyllet i hver sin plasticpose.

Min mand hentede kaffe og cola. Især kaffen lunede på et koldt sted 😂

Da vi havde spist frokost kørte vi en runde i toget. Vi prøvede bådene og safaribilerne. Og pludselig opdagede vi, at det ikke regnede længere, så vi hoppede ud af vores plasticposer.

Drengen elsker jo fisk, og vi tilbragte derfor en rum tid i Atlantis Sealife. Det er så fint 😀