Næsten færdig med 40 🥳

I 47 år har jeg nu akkumuleret livsvisdom, erfaring og kløgt. Det fejrede jeg naturligvis på den allerbedste måde sammen med dem, jeg elsker allermest. Min mand havde pyntet op i hele hytten med flag – og jeg fik lunt friskbagt morgenbrød og kæmpestore gaver!

Jeg fik det smukkeste grønne dip dye tørklæde i grøn-gråt af min mand. Det er så blødt og lækkert – og hvis der skulle komme kulde er jeg klar. Her hos mig er alt under 20 C = kulde.

Jeg fik også disse dejlige bøger og en Cubus stage. Den har jeg ønsket mig SÅ længe!

Og så fik jeg denne plakat fra S. Wert i Berlin (må besøge deres butik i Brunnenstrasse snart!). Når jeg står præcis der på Rosenthaler Platz, så føler jeg, at jeg er i mit Berlin ❤️

Selv vejret var fantastisk på min fødselsdag – tocifrede plus-grader. Det tror jeg aldrig, jeg har prøvet før ☀️