På den lokale …

on

Vi fik et pizzeria anbefalet af en af min mands venner – ‘menukortet er kun på italiensk’. Vi kørte afsted fra Bardolino med kurs mod den lille landsby Caprino Veronese, 13 km fra Bardolino.

Vejret var fantastisk; det var køligt omkring 30C, og solen var på vej ned. Pizzeria Athena fandt vi i en brunt butikstorvslignende bygning fra 80erne. Der var stillet en masse borde ud foran pizzeriaet, og udsigten var til en ramponeret bygning og en lille legeplads. Alligevel emmede der af stemning og ro.

Vi fik anvist et bord af en tjener, der undskyldte, at han kun talte italiensk. Menukortet var ganske rigtigt på italiensk, og alle øvrige gæster var italienere. Vi havde forladt turistområdet og fik en helt autentisk oplevelse.

Knægten fik den skønneste Pizza Margharita. Den var med tynd bund og masser af smag; god ost og knald på tomaten.

Vi startede med en platte med forskellige skinker, pancetta, salami og ost, bl.a. en gorgonzola, der var fantastisk.

Til hovedret fik vi Risotto al Funghi. Det var perfekt tilberedt og med en dejlig smag af karl johan og med store lækre stykker af karl johan.

Vi var nærmest mætte – men stedet havde også et dessertkort, som vi kiggedenærmere på. Vi bestilte 2x semifredo pistacio. Det fortrød vi ikke! Det var helt utroligt lækkert. Rig fed smag af pistacie, knasende bidder af pistacinødder, samt chokolademousse.

Find Athena her 😍