Den sidste sommerdag

on

Jeg sad her til aften og hyggede 2 afsnit af BH90210, da lyset blinkede udenfor. Det var fjerne lyn, der oplyste himlen.

Dagen har været lang og hed. Vi spiste morgenmad hos bedsterne, shoppede i Lyngby, handlet dagligvarer og spiste frokost på terrassen med bedsterne.. Jeg har siddet på altanen med kaffe og en god bog om Paris, været nede at træne sammen med min mand, jeg har bagt en Quiche Lorraine, vasket tøj..

Den skønneste sommerdag; jeg bliver så glad, når solen skinner OG det samtidig er dejlig varmt. I morgen er det slut. Efterår.

Når solen skinner de næste 6-7 måneder er det enten frostvejr eller bare pivkoldt. Jeg er ikke fan, og jeg er ikke klar.

Lige nu møder kulden varmen lige over mit hoved, sommeren møder – om ikke vinteren – så i hvert fald efteråret med et brag lige over huset her. Jeg er ikke klar til vinter. Har jeg allerede nævnt det en gang?

Jeg tager gerne en uge, to .. eller hvad med en måned med 29-30C.

Mens andre elsker forår pga de lysegrønne blade og efteråret fordi det er så smukt med de gule blade, så er jeg bare mere sommer-typen.

God 30C sommer og sol hver dag – det er lige mig. Det er jo ikke for varmt på en dag som i dag; det er netop i sådan et vejr, at jeg får allermest fra hånden, fordi jeg bliver så glad i låget af at blive svedet lidt i varmen. Jeg får så meget energi og overskud til at fikse alt muligt. Alt virker muligt og sjovt og let. Det er derfor sommer – og i år er det særligt sommer i august, som er lige mig ❤️

Jeg vil ikke have, at det slutter 🥺