Nærmest veggie-dag i Berlin (II)

Lige bortset fra et drys af gedefeta på tomatsalaten i aftes og æg til morgen. Det er ikke usædvanligt for os, at vi ‘glemmer’ at spise kød i Berlin – der er simpelthen så mange andre spændende ting på menuen, at kød ofte forsvinder ud af vores menu. Til frokost endte vi tilfældigt på en vegetarisk vietnamesisk restaurant.

Efter at have været på den blå legeplads, i S. Wert og i Ocelot boghandleren, gik vi videre ad Brunnenstraße i retning mod Bernauer Straße. Det var dejligt varmt, og omkring frokosttid blev vi sultne – og der lå da lige en vegetarisk vietnamesisk restaurant.

Vi forventede ikke det store af maden, men den var fantastisk. Jeg fik en anden ret end den jeg bestilte og i det her tilfælde var det mit store held, for den ret, de havde tiltænkt mig var fantastisk!

Jeg var dog så befippet over, at min suppe var konverteret til den lækreste salat, så jeg glemte helt at fotografere min mad 🥺

Der gik lige nogle øjeblikke og en enkelt mundfuld, før det gik op for mig, at de havde truffet et meget bedre valg for mig. Min salat var nemlig helt fantastisk, ren umami med alle smagsnoter i en bowl. Virkelig fantastisk. Heldigvis er der andre, der er mere vakse med kameraet #14 Bun Xa Ot

Min salat ❤️
Mums, lækker dessert ❤️

Desserten fik jeg dog fotograferet – også den var fantastisk lækker!

Det var sticky rice med kandiserede søde saftige græskarstykker i kokoscreme med drys af sesam.

– Chay Viet, Brunnenstraße 164, nær Rosenthaler Platz

16. Juli 2019