Ferieplanlægning forfra igen – ny CoVirkelighed dag 83

Da mand og barn havde forladt hjemmet i morges, gik jeg en lang tur for at nå mine 10.000 skridt. Midtvejs satte jeg mig i solen og reserverede en flok bøger om ferie i Bayern på e-biblioteket.

Det haster med at få ferieplanen fastlagt, men hvor i Sydtyskland skal vi så bo? Det er ikke fordi vi kender supermeget til Sydtyskland. Vi har mest kørt igennem på vej sydpå. Jeg har en enkelt været ved Chiemsee og surfe og bade for maaange år siden.

Vi har fået anbefalet Füssen og Torneroseslottet Neuschwanstein, så vi sigter mod at finde et hotel i nærheden af det. Chiemsee er dyrt, for mange (tyskere) rejser derhen på badeferie. Det samme gælder Berchtesgaden og Königsee.

Sent i går aftes bad vi om et tilbud fra et hotel nær Füssen. Et rigtigt hyggeligt alpehotel, der minder om vores hotel i Westendorf i Østrig. Det er ikke så sært, for Füssen ligger direkte på grænsen til Østrig.

Vi fik tilbud fra hotellet her til morgen, og det ser virkelig godt ud. Jeg brugte for en sikkerheds skyld et par timer på at finde et andet og bedre hotel, måske nær Rosenheim – men det lykkedes ikke. Jeg blev helt træt i hovedet af alle de hoteller, så da jeg fik besked fra biblioteket om at 3 ud af 4 bøger stod klar til mig, cyklede jeg ned og hentede dem.

Ud fra bøgerne blev jeg bekræftet i, at Füssen er der vi skal hen! Den perfekte kombi af pool (hvis tilladt), alper, bjergsøer, frisk luft og små landsbyer. Man får desuden et turistkort, som giver fri adgang til en bjergbane, en Waldseilgarten, minigolf og meget mere.

Det bliver godt. Anderledes end det, vi drømte om og havde booket, men absolut et dejligt sted med masser af oplevelser og masser af god plads og frisk luft.

Neuschwanstein

One Comment

  1. Birgitte B siger:

    Det lyder også som et dejligt sted. Håber I får en god sommerferie der – jeg har ikke selv rejst særlig meget i syd-Tyskland, men det har da flere gode ting at byde på kan jeg se 🙂

    Liked by 1 person

Der er lukket for kommentarer.