Minigolf & frokost på kroen i Rørvig

Søndag afbrød vi minigolfdysten pga det strålende danske sommervejr. Det regnede simpelthen alt for meget til at spille de resterende 9 huller. Vi blev tilbudt at spille færdig dagen efter. Virkelig god stil, selvom dansk møgvejr er udenfor minigolfmandens ansvarsområde.

Vi mødtes derfor igen mandag i flot blæsende lunt dansk sommervejr. Vi spillede færdig på den hyggelige gamle bane i Rørvig, overfor Rørvig Kro. Min mand var dagens vinder med kun 52 slag! Han kom på tavlen som dagens bedste! Min præstation var ujævn; et par hole in one, men langt de fleste baner brugte jeg 10 slag på 😝

Bagefter spiste vi en let frokost – den skulle være let for vi havde bord klokken 18 til fisk- og skaldyrsbuffet på havnen.

Jeg valgte en kartoffelmad og en rabarbersaft. Oh la la …begge dele var fantastiske! For 11 år siden holdt vi bryllup netop her på Rørvig Kro, og stedet er derfor helt særligt for os. Ejerne er altid så søde, og maden er altid helt fantastisk 😋

Bagefter kørte vi ud til vores venners sommerhus for at bade, hygge og drikke rosé på terrassen. Deres lejesommerhus lå ved fjorden og havde den mest fantastiske udsigt.