Så er sommerferien for alvor startet! Vink fra Würzburg! Sommerferie dag 9

Danmark ligger langt bag os. Den første ferieuge i Danmark føltes ikke rigtig som sommerferie. I går aftes gik vi i 28 graders varme i Würzburg, og i morgen vågner vi op i Italien. Det her er sommerferie!

Altså, det var tonsevarmt, da vi kom til Würzburg ved 16-tiden i går. Jeg havde et par ting, vi skulle se i byen, så vi smed vores ting på vores fantastiske værelse på 11. sal med fortryllende udsigt over byens tårne, borgen og vinmarkerne.

Vi gik gennem den grønne ringpark med kæmpestore sjældne eksotiske træer og højt vildtvoksende græs ned til slotshaven. Det mindede meget om Mirabelhaven i Salzburg. Smukke blomster overalt og et kæmpestort slot.

Blomster i Wûrzburg

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.