Sejltur til Limone

Vi kørte til skønne Malcesine 9. Juli og spiste frokost på Ristorante Al Marinaio på den hyggelige Piazza Magenta med udsigt over søen.

Bagefter købte vi billetter til færgen over til Limone. Jeg opdagede, at de tager temperaturen på alle passagerer ved ombordstigning. Jeg fik en pludselig hedetur ved tanken om at få taget temperatur i direkte sol i mindst 30C varme. Heldigvis havde ingen af os havde ikke feber, så vi fik lov til at gå ombord – naturligvis iført masker.

Hver anden række sæder var blokeret, så man ikke kunne sidde for tæt. Da vi sad udenfor i den friske blæst forrest på færgen, tog vi maskerne af. Jeg tog dog hurtigt min maske på igen, for et par meter væk sad der en mand, der stank helt forfærdeligt. Jeg var meget glad for min nyvaskede sæbeduftende maske 😅

Vejret var smukt i Limone i modsætning til sidste år, hvor vi ramte ind i et voldsomt tordenvejr. I år var vejret smukt. Solen var på vej ned bag bjergene, temperaturen var fantastisk. Vi gik gennem de små gader og tunneller i byen og nød det. Jeg fik lyst til at købe ALT de solgte med citroner 😅 Vi købte nogle fænomenale citronbolsjer – og jeg ærgrer mig over, at jeg ikke købte citronhåndsæben. Den ville have været super!