Feriemave i Füssen

Solen går ned over Füssen – og over dagen, hvor vi forlod Italien for at rejse nordpå og udforske Füssen og fortsætte videre mod Berlin i morgen. Det har været en helvedes dag, og jeg er sygt ked af, at vores ferie i Italien endte med feriemave. Det startede klokken 4:32 i morges, og jeg har ikke sovet siden. Jeg droppede morgenmaden og håbede på, at det hjalp en smule med lidt ristet brød.

Vi tjekkede ud fra vores hotel, og jeg fik en mineralvand plus en kop dampende varmt vand med citron og sukker med på vejen af vores søde værtinde. Vi skulle ikke køre så langt i dag, men når man har diarré og opkastninger, er selv 2 minutter lang tid. Men med en rulle brækposer kan man klare det værste 🤮

Nu ligger jeg omsider i sengen på hotellet i Füssen og nyder udsigten. Her er så smukt, og her er dejligt varmt. Jeg har det bedre nu, og jeg krydser fingre for, at jeg er endnu mere frisk i morgen. Jeg blev på hotellet, mens familien udforskede skønne Füssen og fik noget mad. I morgen bliver bedre 🤞🏼

Solnedgang set fra vores hotel

Berliiiin, vi er på veeeej!!!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.