På vej i skole…

Arjj, så fint vejret er i eftermiddag. Er på vej afsted i skole om lidt. Er godt nok ikke lysten, der driver værket lige idag … Så har jeg ikke sagt for meget!! Havde godt nok en friaften igår, men helt ærligt … én friaften …  og kald det lige friaften igen, for jeg skulle jo også lave lektier. Storartet.
Nå, brokbrokbrok … jeg har jo meldt mig frivilligt til IAA (interesserede kan finde mere info på www.iaadiplom.dk). Det er altså International Advertising Association – ikke Internationale Anonyme Alkoholikere… Og det ER altså spændende, når først man er der og er gået i studie-mode. Og hvis undervisningen er kedelig, så er maden det aldrig. Jan Hurtigkarl er kantinemester.
Snakkede med John fra træning imorges. Han kender alt til det med at læse. Han blev færdig med ph.d. sidste år i februar. Han mener også liiige, at han afstår fra at læse videre de næste 80-90 år.