Må jeg godt bytte gaven?

Jeg har den største lyst til bare at gemme mig under dynen med min familie – eller råbe ‘pik’ og skride. Allerede i dag fik jeg nemlig min fødselsdagsgave fra min chef. Det er ulempen ved at have fødselsdag sidst på måneden.

40 år og fyret. Super. Det er til at tude over, og det er nøjagtig det, jeg gør. I dag. Jeg vender stærkt tilbage en anden dag og starter forfra på jobsøgningen. Det var ikke lige det, jeg drømte om, at jeg skulle foretage mig. Jeg havde bare glædet mig til at fejre min fødselsdag i næste uge. Jeg føler bare, at det er gået i vasken nu.

Det skal nok blive en god dag, men jeg er ked af det, og jeg er bekymret for om jeg kan nå at finde et job på 3 måneder. Et hurtigt kig på diverse jobsider er virkelig deprimerende, og det droppede jeg hurtigt at kigge mere på. Må blive når jeg er blevet 40. Indtil da vil jeg lade som om alt er normalt. Fuck noget lort!

3 Comments

 1. Frederikke siger:

  Fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuck.

  Like

 2. Kong Mor siger:

  SIkke noget lort.
  Op igen – det er så hårdt at blive fyret – men man ender altid med at finde noget nyt – og din fødselsdag skal nok blive god alligevel!

  Like

 3. Gitte K siger:

  Jeg ved det. Jeg er bare SÅ ikke klar til igen at skulle være Altid Klar til en jobsamtale. Det er kun 1 ½ år siden jeg sidst stod i samme situation, og jeg orker det bare ikke igen.

  Jeg havde bare håbet, at jeg kunne høste frugterne af mit arbejde her i mit første, eneste og sidste år i den virksomhed.

  Og finder jeg så god en chef igen? Får jeg samme fleksible vilkår? Så jeg kan få det til at hænge sammen uden problemer. Hvornår får jeg et job? Til hvilken løn? Min mand er på SU, så hvis jeg skal på dagpenge er vi på røven …

  Så mange tanker, så mange bekymringer.

  Jeg vil gå ned og træne. Bruge kroppen og smide hovedet ad h til!

  Tak for jeres hilsener – det varmer 🙂

  Som Scarlett O’Hara sagde ‘After all .. tomorrow is another day!’

  Kram fra Gitte K *fyret, fyrre, forfra!*

  Like

Der er lukket for kommentarer.