Når man sover, tænker man ikke …

Jeg sov så godt i nat, og jeg vågnede lørdag morgen klokken 5:30 ved, at drengen listede sig op i sengen til mig. Vi krammede og lagde os til rette for at sove videre. Alt var så dejligt. Så kom jeg i tanker om, at jeg er blevet fyret. Selvom jeg var træt, så lå jeg og kiggede ud i mørket med vidt åbne øjne. Jeg kunne ikke sove mere, for min hjerne var allerede i gang med at tænke, planlægge og komme videre.

Vi startede som altid lørdagen med at hente morgenbrød og tage over til farmor og bedstefar. Drengen var i topform. Han var superglad og sød. Bagefter tog vi ud og handlede. Som altid i Netto. Vi fik købt ind til en hel uge for 450 kroner. Engang var en lørdag ikke en god lørdag, hvis jeg ikke havde brugt samme beløb gange 2-3 stykker på tøj, sko og tasker. Rimelig overfladisk, og det gjorde mig ikke engang glad. Måske lige i 5 minutter. Tankevækkende.

I aften skal vi lave Buddy Valastro’s Ragu Bolognese. Der bliver rigeligt til i morgen. Jeg glæder mig ekstremt meget til at smage det – det så knaldlækkert ud i programmet. Det skal simre i 2½ time. Præcis som i Italien og langt fra den bolo, man normalt knalder sammen på ½ time i Danmark.

Sammen med min søn gik jeg ind og sov middagslur ved 12:45-tiden, og jeg sov sødt til min mand vækkede mig klokken 14:30. Vi listede ud, og drengen sov videre i min seng. Så snart jeg vågnede, strejfede tanken om at være fyret mig igen. Skal jeg gå rundt med den tanke i baghovedet i alle mine vågne timer? Jeg tænker og tænker og planlægger og planlægger for at få det til at gå væk. Men det går jo ikke væk. Jeg skal have opdateret CV og søge nogle jobs snarest ellers bliver jeg da helt skør i bolden.

Da sønnen vågnede gik han og jeg på legepladsen og kastede med bold, legede gemmeleg og gyngede en times tid. Vejret var mildt og solen skinnede. Jeg har tidligere udtalt mig om foråret, og det gør jeg ikke mere. Vi fik et ordentligt læs sne et par dage efter. Men mon ikke … ?

By the way … Behøver jeg at nævne, at Bolo aldrig bliver det samme efter vi har prøvet Buddy Valastros opskrift?