Sidste aften i Italien

Da vi havde ligget og kølet længe nok i poolen var det tid til lidt god mad. Principielt var det vores sidste aften, før vi skulle begynde vores hjemtur. Ferien var ikke helt slut, men hjemturen skulle begynde dagen efter – med 3 overnatninger undervejs.

På vores sidste aften i Bardolino var vi på den lokale fiskerestaurant, som vi fik anbefalet på hotellet; Ristorante Piccolo Doge (den lille hertug). Det var helt vildt god mad. Igen. Nicholas spiste pasta med tomatsauce for første gang blandet sammen (yes yes yes!), og han flirtede helt vildt med tjeneren. Han havde en fest!

Allan startede med Vitello Tonnato, derefter Penette Ragu og tilsidst Tiramisu. Jeg fik først Bresaola della Valtellina med rucola og parmesanflager, derefter Linguni med krabbekød og bagte cherry tomater. Jeg fik Semifreddo all’amaretto til dessert – det er en letfrossen amerettosmagende isagtig dessert med knuste makroner i. Kan ikke beskrives – meget meget lækker, skal smages!

Hoold nu op, det var god mad. Og i mellemtiden trak de de lette blafrende gardiner til side, så vi så den smukke solnedgang over søen.

Næste morgen skulle vi køre videre. Hjemad. Øv …