Forfængelighed

Jeg er måske ved at vænne mig (lidt) til mit rødøjede monsterlook. Nu er det begge øjne, der er røde, hævede, omgivet af gult snask og konstant tåreflod. Hvis man skal se lidt positivt på det, så ligner jeg en vampyr, der har været død meget længe og er meget sulten. End ikke make-up hjælper, for tårerne fjerner det asap.

Med ét er jeg blevet 20-30 år ældre; min hud omkring øjnene er fuldstændig krøllet sammen i rynker, furer og teposer. Jeg sørger for at fugte min hud med gode cremer, men når øjnene konstant løber i vand, bliver min hud omkring øjnene udtørret og er i løbet af den uge, det nu har varet, blevet beriget med utallige kragetæer, rynker og furer, som jeg ikke har set før. Samtidig er mit ene øjenlåg svulmet op og hviler på øjenvipperne som en slatten te-pose. Jeg vil skyde på, at jeg ligner mig selv som 80-årig.

Men nu farver jeg hår. Burde måske overveje lilla eller turkis som afledning til mit øvrige udseende, men det blev ‘sonniges braun’ .. Solrig brun. Yes. Måske kan det løfte mit trætte 80-årige look. Håbet er i hvert fald lysegrønt 😀

2 Comments

 1. Jette siger:

  Det lader til at du ser langt fra godt ud 😉

  God søndag

  Like

  1. Gitte K siger:

   Hej Jette,
   Jeg har overvejet at poste billeder, men min forfængelighed nægter det. Indtil videre.
   Og ser du en med røde øjne, så løb! Den sårede forfængelighed er vand ved siden af de fysiske symptomer af denne her virus 8)
   God søndag til dig 🙂
   Gitte K

   Like

Der er lukket for kommentarer.