Pre-operationstravlhed

På fredag skal jeg opereres. Og jeg fik besked på, at det var en god idé med en ren hovedpude at lægge mit nyopererede hoved på. Ergo i vaskemaskinen med hovedpuden. En tandstik skjult i vaskemaskinen prikkede hul i puden og så var der fjer i hele vaskemaskinen. Pis oss!

Løse fjer er vaskemaskinen mildt sagt ikke glad for. Nu stopper den midt i hver eneste vask, så jeg skal ud på trappen og slukke strømmen, åbne filteret manuelt, tømme vand og fjer ud, tænde for strømmen, vaske videre. En gang efter cirka 20 vaske skulle fjerene være ude igen. Jeg har vasket tre vaske, og jeg er ved at få spat. Er i gang med at scanne markedet for en ny vaskemaskine, for det her er uholdbart.

Og så mangler jeg jo altså en hovedpude. Afsted til IKEA, når jeg har trænet, støvsuget, vasket gulv, ordnet køkken … Træning er næste ting. Har nemlig lige spist frokost. Efter træning skal jeg i IKEA, samt købe barselsgave, og så skal jeg hente NC i børnehaven og hente skatten på job og så skal vi på barselsbesøg mellem 15 og 16.

Og så er der en pakke, der skal hentes, en film, der er bestilt på biblioteket og skal hentes. En cykel, der skal sælges, og papirer, der skal findes frem. Plus det løse. Alt skal nås inden fredag, hvor jeg skal opereres. Jeg ved ikke, hvor mange dage jeg skal regne med at være ukampdygtig, så jeg vil gerne nå så meget som muligt inden.

Jeg er blevet bonusmoster igen. Min veninde har fået en datter – barn nr 2, som hun har valgt at få alene. Hun er så heldig at få to børn – i vores alder. Det er præcis det, jeg ønsker mig allermest, så jeg oplever et væld af mere eller mindre forbudte følelser. Jeg er virkelig selvlysende grøn af misundelse, jeg er sindssygt glad på hendes vegne og så usigelig ked af, at det ikke er lykkedes for os. Endnu.

Det med Ikea glippede, så mit hoved hviler på juniorpude med Thomas Tog betræk. Men jeg fik købt barselsgave til verdens sødeste lille dugfriske pige, der slet ikke tog sig af, at der var besøg og tordenvejr. Hun sov bare i mine arme. Øj, jeg havde helt glemt, hvor små de er som nyfødte. Og duften. Og knirkelydene.

Her til aften fik jeg vasket skabslåger ned, farvet hår, foldet vasketøj og bagt boller. Er sikker på, at jeg kan sove – selv på Thomas Tog puden! .