Du godeste .. er det allerede jul?

on

Hvor blev efteråret af? Hvordan blev det lige jul så hurtigt? Jeg er bagude med juleriet. Jeg har ikke lavet adventskrans i år; jeg har købt en fiks og færdig adventskrans i Lidl. Den er rigtig sød og fin, selvom lysene måske er lidt små, og muligvis shiner jeg den lidt op med lidt mere bling. 

Julepynten er hentet op fra kælderen, og jeg har julepyntet drengens værelse med fiberlys-juletræ, nisser, julesok plus en fin julekalenderguirlande (uden fyld) i vinduet. 

Julen har stået for døren hos os i et par uger – det er længe siden at jeg skiftede til juledørmåtten og stillede havenissen ud. Jeg var first mover i ekstern julepyntning i vores kvarter 😉

Jeg har købt kalenderlys for længst, 2 styk – jeg fandt et pænt et og et endnu pænere. Nu har vi to!

Men hvad er tiden så gået med, når vi ikke har julet så meget endnu? Vi er ved at indrette drengeværelse, og det har krævet både besøg i Ikea og hurtige udrykninger efter de helt rigtige møbler fra Den Blå Avis. Vi har haft travlt, og det bliver så godt! Det bliver det børneværelse, vi ikke engang havde fantasi til at forestille os tilbage i 80erne 😁