Sol på recept

Nu er det 2 uger siden at vi kom hjem fra en dejlig uge på Gran Canaria med masser af sol, pool, familiehygge, all inclusive og frisk luft. Det virker stadig. Vi har mere energi end vi plejer på denne årstid. Og ja, vi supplerer da med D-vitaminer i pilleform, det har vi gjort hele vinteren.

Takket være ferien føles det som om vinteren kun lige er begyndt, og denne her vinter føles hverken særlig lang, mørke eller slem. Det er jo allerede blevet meget lysere, og så har vi været heldige med den friske tindrende frostklare solskin i ugens løb.

Men alligevel … vi mærker stadig effekten af den uge, hvor vi lagde vinteren bag os og rejste ned i solen og varmen. Det er SÅ godt. Det må vi klart gøre igen!

Nåja, vi havde i denne uge 2 dage, hvor den mindste af os havde den længste snotnæse. Heldigvis smittede det ikke nogen af os voksne. For mig var det både en hyggelig og meget effektiv hjemmearbejdsdag, hvor knægten sad tæt ind til mig med ipad’en. Vi spiste frokost og snakkede, arbejdede lidt videre, læste en historie, og så fik jeg tæsk i ludo. Mon det en dag lykkes mig at vinde?

Jeg skriver mig bag øret, at en tur ned i solen strategisk placeret i slutningen af januar er godt for os alle ❤