Verona

Dagen startede med lidt grå skyer, og vi valgte at køre til Verona. En shoppingtur var nødvendigt af flere årsager:

  • Knægtens ben er vokset ud af pyjamaser og jeans, så en tur i Petit Bateau var påkrævet.
  • Hans shorts var hullede og slidte, så det var nødvendigt med en tur i Primark.
  • Hans første sommersko er slidt ned, så vi skulle også i Geox.
  • Jeg manglede både min øjenbrynsblyant og min primer fra Kiko, samt en øjenskygge fra Sephora.

Med andre ord; det var strengt nødvendigt med en tur til skønne Verona 😅

Vi parkerede i den underjordiske p-hus Citadelle, som ligger lige ved arenaen. Der var mange mennesker, der havde søgt tilflugt i den lille oase med springvandet på pladsen foran arenaen. Solen skinnede nu hedt gennem varmedisen, cikaderne larmede højlydt, og vi nød Veronas puls.

Køen var endeløs ved arenaen, og det er igen en attraktion, vi springer over. Skal vi derind, skal det da være en aften med en god opera i ly af mørket. Måske en anden gang.

Der var en smule køligere i Via Mazzini, da det blæste lidt. Vi kiggede i Douglas, Sephora og Kiko, og jeg fik købt de ting, jeg er ved at løbe tør for.

Kender du Kiko? Kiko er fantastisk – det er en italiensk make-up kæde, som er superinnovativ; fx er jeg begejstret for deres Skin Trainer, som er en slags mousseagtig korrigerende base, som jeg bruger under make-up. Hvis du undrer dig over, hvordan det går til, at italienske kvinder i 40C varme ikke har blank pande og udtværet make-up, så er Skin Trainer svaret.

Vi gik videre ad Via Mazzini og genfandt Petit Bateau butikken i en hyggelig gyde. Vi købte dehelt klassiske undertrøjer og en ny pyjamas til drengen. I størrelse 152. Jeg er i chok, hvordan er han blevet så lang? Jeg var jo lige på barsel ..?

Vi var også i Disney-butikken. Det er ikke rigtig noget for vores søn længere. De har ikke rigtig noget for 8-årige drenge, der spiller Fortnite og Minecraft. Disney er mest for piger og små børn. Men af sentimentale årsager lod han sig trække ind i butikken og kiggede på de figurer “jeg ku’ li’ da jeg var lille”. Heldigvis havde de nogle superheltehandsker, der kan skyde med lysende røde patroner, som han faldt for, så helt håbløst var det ikke. Men Disney-æra’en er snart forbi hos os.