Aflyst t-storm

Torsdag stod der Thunderstorm på vejrudsigten, så vi havde egentlig besluttet os for at tage til Adigeo – storcentret i Verona med bl.a. Primark. Men vi ville lige et smut i poolen. Solcreme var ikke nødvendigt, for det var bare et dyp!

Mens vi var i poolen klarede vejret op, og solen bankede ned fra en blå himmel. Vi lå og tørrede, og så gik vi op for at tage solcreme på og ventede 15 minutter på, at den var trængt ind. Jeg foldede parasollen ud. Selv med solcreme på føltes solen kraftig for mig.

Tænk, at jeg er nået dertil i mit liv, at brændende sol på huden gør mig bekymret. I gamle dage blev jeg nærmest høj af den samme følelse på huden. Det føles stadig skønt, men tanken om hvad der sker med min hud – og ikke mindst med vores søns hud gør, at jeg nu folder parasollen ud ❤️☀️

Thunderstormen blev åbenbart aflyst. Nice 😍