Julehygge 1/24

on

Vi var til julemarked i Sorgenfri Kirke i dag. Det er altid virkelig hyggeligt – tidligere havde vi farmor med. Vi plejede at spise frokost dernede og købe bøger og spil. Det er frivillige, der står for det, og alt overskuddet går til at hjælpe gadebørn i Tanzania.

Denne gang købte vi et par bøger. Knægten faldt over en Pondus-bog, som vi ikke har.

– og se lige hvad jeg fandt! En børnebog på tysk om den syngende familie fra Salzburg. Den er jeg totalt happy for! Den fortæller på børnevenligt tysk hele historien om den rigtige familie von Trapp. Som bonus er der bagest i bogen er der en liste over de steder i og omkring Salzburg, hvor filmen er optaget!

Og julemanden? Ham mødte vi ved La Grassa, da vi købte en chokoladejulekalender til vores søn. Det er verdens bedste chokolade, og ja, La Grassas chokoladejulekalender er den, han helst vil have.