Pebernødder 1/24

Vi fik bagt pebernødder i dag. Som altid henter jeg opskriften på Lagkagehusets pebernødder her. Det er uden sammenligning den bedste opskrift på pebernødder.

Normalt bager vi pebernødder 24. December, og derfor bager vi halv portion. Men i dag var vi 23 dage foran vores normale tidsplan, så vi bagte fuld portion. Der blev 3 fyldte dåser ud af det! Nu har vi rigeligt!

I mellemtiden lavede jeg risengrød i høkassen til knægten. Han har rigtig ondt i halsen. Her til aften havde han røde feberhede kinder, og han var ikke meget værd.

Vi sad tæt sammen under et tæppe og så Ramajetternes Jul og Selmas Saga sammen. Vi så også Theo og Talismanen, men den var han ikke så glad for, så jeg tror, at det bliver Ramajetterne igen og Selmas Saga, vi kommer til at følge.

Da jeg puttede ham, læste jeg højt af Villads fra Valby holder jul og Sebastians Jul. Nu ligger han og sover sødt, og jeg har lige set 3/4 afsnit af Barnaby. Jeg er træt og har det også lidt varmt i kinderne, så jeg tror, at jeg vil puste kalenderlyset ud og gå til køjs!