Masser muntre minder – 25/24

on

Drengen syntes, at tiden gik alt for langsomt i December. Særlig igår føltes det som om tiden sneglede sig afsted.

Men nu er julen forbi .. alle gaverne er åbnet, maden er spist, nålene falder af juletræet. Det sidste afsnit af alle julekalenderne er set. Vi har sagt farvel til Selmas Saga, Theo, Onkel Rejes Julefis, Ramajetterne, Villads fra Valbys Jul og Sebastians Julebog. Chokoladejulekalenderne er spist, og i nat pakker Nissen Nis sine ting og efterlader to stykker chokolade og et hjerte som en sidste julehilsen.

Jeg er ikke helt enig med min søn. December gik alt for stærkt. Jeg havde planer om at nyde mere, opleve mere, lave flere ting sammen... Vi har læst dagligt, vi har hygget, vi har bagt, set julekalender sammen, været på et julemarked, hørt julehistorier og gjort mange andre juleting. Vi har også nået 4-5 fødselsdage. Det har været så travlt og dejligt. Jeg har også nået at være syg plus en tur til England.

Masser muntre minder i hjertet ❤️

Nu har min mand hentet julekasserne i kælderen, og vi er begyndt at pakke julen ned i kasserne. I morgen ryger juletræet ud, men i aften står det endnu og stråler smukt.

“Forbi! forbi!” sagde det stakkels Træ. “Havde jeg dog glædet mig, da jeg kunde! forbi! forbi!”

🥺