Hverdagshelt: Fest i Skovlunde

Fastelavn nærmer sig, og gode dyr kan være rådne, når man skal bruge en eller flere fastelavnsdragter – særligt nu når BR og Toys’R’Us er lukket. Så er det godt at være tæt på Skovlunde. Skovlunde er nemlig epicentret indenfor alt godt til fest, fastelavn og andre festlige løjer. De har alt!

Med ovenstående i tankerne, syntes jeg selv, at jeg var ude i mega-god tid, da jeg i starten af februar spurgte jeg knægten: ‘Hvad vil du være til fastelavn?’ .. ‘Marshmello’ svarede han. Okaaay, godt så … en hurtig surfing afgjorde, at dragten ville komme frem fra Kina ca. 1 uge efter fastelavn. Vi stiller over til plan B.

Så nævnte han, at han gerne ville være en banan, så han kan gå rundt og synge “I’m a banana, I’m a banana“. Det fattede jeg minus af, så jeg foreslog noget fra Fortnite. Mmmkay, joo .. det ville han da godt, hvis det skulle være. Vi blev så enige om, at jeg skulle køre forbi min fest-pusher i Skovlunde for at købe Fortnite-udklædning til ham.

Som sagt så gjort .. Jeg kørte til Skovlunde og nærmest faldt over en chimpanse på p-pladsen. Det var et barn, der var klædt ud som en meget vellignende chimpanse. Håber jeg. Muligvis var det en chimpanse?

Indenfor var der fest allevegne. Jeg gik ned mellem to tilfældige reoler, og ved siden af æbledragten hang banankostumet i den rigtige størrelse. Jeg facetimede knægten og viste ham banandragten og han råbte ‘køb den, køb den, køb den!’

Jeg købte banangul make-up til hans ansigt og banandragten. Jeg kiggede mig lidt omkring i skønne skøre Festtema. Jeg købte lidt fastelavnspynt til spisebordet derhjemme.

Men jeg overvejede da også lige om jeg skulle holde en tyrolerfest, en hippiefest eller en 90ernefest, for hele gearet var der. Man kan få alt – også godt humør. For dulen da … måske skulle jeg være enhjørning til fastelavn 😀

Hverdagshelte er min serie med de ting eller metoder, jeg selv anvender – eller selv påtænker at anvende for at gøre hverdagen bedre, sjovere og lettere.