I sommerhuset

on

Sidder i solen og nyder livet. Det er skønt at være på påskeferie, når vejret er så fantastisk som nu. Vi har været en tur ved havet og soppe. Dvs det var kun knægten, der pilede ud i vandet i shorts og kortærmet t-shirt. Vi nød bare det hele klare solskin, den dybblå himmel og solens glimten i vandet.

Sommerhusferie minder mig altid om min barndom. Alle ferier og weekends blev tilbragt i sommerhuset, og jeg elsker sommerhuslivet. Lige bortset fra den del af sommerhuslivet, der handler om at passe og vedligeholde hus og have. Det siger mig intet, og jeg vil ikke bruge min ferie på det.

Jeg har det bedst med at leje et fantastisk sommerhus uden at skulle slå græs, klippe hæk, stable brænde, skifte vandrør, skille toilettet ad, male hus, fælde træer, plante træer, rense grøfter, tømme septiktank, bekæmpe myrer, fjerne døde mus fra køkkenskabene .. bare for at nævne et par af de velsignelser, vi mødte i vores sommerhus i sin tid.

Her sidder jeg bare foran det dejligste sommerhus og nyder den søde side af sommerhuslivet. Fra fyrretræerne kan jeg høre den lave sprøde lyd af kogler, der springer. Deres frø daler stille ned gennem luften. Fuglene synger, og musikken spille stille inde fra sommerhuset.

Glemt er vinteren og de lange mørke måneder med alt for meget arbejde. Der er omtrent 70 dage til sommerferien, så det er den sjove tid på året, der ligger foran os. Men lige nu og her – påskeferie.