Alt godt fra haven

I mandags var jeg ude at spise med jobbet. Da vi havde udlændinge med syntes jeg, at Tivoli var en god idé. Tivoli er altid en god idé, efter min mening. Denne var det også en succes; vores gæster har været i Tivoli som børn, og det var et glædeligt gensyn.

Jeg havde læst om Gemyse, og da jeg jo selv er glad for grøntsager var det det første sted, der faldt mig ind. Gemyse handler langt hen ad vejen om grøntsager. Økologiske grøntsager i sæson og som midtpunkt i retterne, ikke blot tilbehør. Det er en chance at tage, men de fleste kan godt li’ grøntsager.

Det var en spændende aften i grøntsagernes tegn, og fordelen ved grøn mad var, at det var let for mig at falde i søvn bagefter. Der var ikke noget med urolig søvn pga natlig fordøjelse af bøf eller steg.

Grillede minimajs
Butternutsquah & melon
Fajitas med grønt og gedeost
Kæmpetomat med relish og fajita
Dansk rødspætte stegt med citron og diverese blade og smørsauce
Fantastisk is .. noget med pistacie i bunden og måske citronbasilikum-sorbet øverst?

Det var så lækker mad. Spændende og anderledes. Stedet er utroligt smukt, og det føles ikke som at være midt i Kbh eller midt i en forlystelsespark. Det føltes som at kigge ud på en frodig grøn have.