Paris prep – 1 dag 13 timer 23 minutter

on

Jeg har vasket tøj, startet på at pakke og så har jeg (igen) sovet det meste af aftenen. Jeg er udmattet for tiden.

Det er hårdt på jobbet; flere nye ansvarsområder oveni de eksisterende. Og så er det med træning også nyt, krævende og kommer oveni en i forvejen travl hverdag. Jeg får omkring 5 1/2 – 6 timers søvn, så jeg er også i søvnunderskud – og det er nok ikke så underligt, at jeg falder i søvn med et brag, når jeg har læst go’nat-historie for vores søn.

Det var i hvert fald ikke planen, at jeg skulle sove fra 20:30-21:30, men sådan blev det. Igen. Jeg ville have læst mere i de bøger, vi har om Paris, men ok .. jeg nåede en halv bog her til aften med de fedeste adresser.

Bl.a de 5 bedste butikker med udklædningstøj til børn – det er perfekt, for jeg har heller ikke i år nået at bestille udklædning til knægten hjem fra Kina til halloween.

Og Parc des Buttes-Chaumont skulle være Paris’ smukkeste park. Personligt er jeg vild med Luxembourghaven, men jeg er da åben for andre forslag. I Parc des Buttes-Chaumont er der fritgående påfugle, huler, hængebroer, vandfald og en ekstraordinær udsigt til Sacre Coeur.