Løbetid – ny CoVirkelighed dag 22

Jeg startede allerede for små 3 uger på at løbe igen. Jeg har ikke kunnet løbe i flere år pga en betændt slimsæk i hoften, og da jeg anså fitnesscenteret som en smitterede, stoppede jeg allerede med træning inden Mette satte samfundet på pause. Jeg var ellers godt i gang med intervaltræning – 1x træning i januar, 2 x træning i februar osv.

Jeg har støvet mit yndlingsløbeprogram for ældre eller overvægtige af. Netop det program har jeg stor erfaring med. Det virker – og det virker hver gang. Jeg har startet helt fra bunden på det 3 gange og er alle gange nået til at løbe 5 km.

Nu er jeg på uge 3 i løbeprogrammet. Jeg har hostet i 10 dage, så min lungekapacitet har været lidt under pres, men det føles som om mine lunger er for små. Det er helt normalt, og det bliver bedre om nogle uger, ved jeg af erfaring. Selvom lungerne er for små og rumpen for stor, så føles det SÅ godt! Jeg er så glad for at være tilbage på sporet!

Og så overvejer jeg et comeback til Body Combat 😀

I morges sad jeg og spiste bircher müsli og drak kaffe, da min mand zappede forbi Morgengymnastikken på DR. Jamen heeey, det er jo BodyCombat! Jeg skyndte mig at sluge kaffen, hoppe i træningstøj og -sko, og så lavede jeg BodyCombat i små 10 minuter. Jeg var færdig efter det. Jeg ELSKER Combat, og jeg blev også bare i helt VILDT godt humør af det. Skulle man måske … ?

Jeg har trænet BodyCombat, indtil jeg kom tilbage fra barsel for 10 år siden. Men inde i mit hoved er der INTET, der har ændret sig. Jeg kan sagtens! Det sjove er, at Les Mills konstant punker mig for at starte min gratis prøveperiode i dag alle vegne, på banner annoncer, på mail etc. Jeg er SÅ fristet!