Feber og ondt i halsen – ny coVirkelighed dag 30

Efter nogle superhyggelige dage i sommerhuset, havde knægten det skidt torsdag morgen. Han stod faktisk slet ikke op, men lå og sov det meste af torsdagen. Han havde 38 i feber, og han klagede over ondt i halsen.

Om natten lå han limet ind til mig. Han ville slet ikke slippe mig. Hans krop var brandvarm, og han sov uroligt. Han talte i søvne. Jeg prøvede at holde ham kølig og ikke for varm, men det var svært for han skiftevis frøs og var brandvarm.

Fredag havde han lidt højere feber, og halsen gjorde meget ondt. Den var også knaldrød, men uden belægninger. Lørdag aften gik det væsentligt bedre – vi gik en lille tur til stranden for at se solnedgangen.

Han var virkelig bitter over at have spildt halvdelen af ferien på at være syg. Han ville gerne have været ude og stå på skateboard og se nogle dyr. Især rådyr. Dem så vi ingen af. Vi så til gengæld et egern i haven.

Mandag var han frisk igen – og der skulle vi hjem. Til gengæld er min hals nu lidt ru, så jeg tanker op med Echinaforce for at styrke immunforsvaret og undgå at blive rigtig forkølet med ondt i halsen.

Faktisk glemte jeg at gi’ min søn Echinaforce ugen op til han blev syg. Ellers har han fået dem næsten hele vinteren lige til nu. De har virket så fint for ham igen i år. Lige indtil moren altså glemte dem .. flot 🤧🙄

Og ja, jeg fik da lige et hint af ‘shit, hvad nu hvis det er corona?’, men det er usandsynligt. Min mand blev testet negativt lige inden påske, og vi har passet vores karantæne. Nogle gange er en cigar bare en cigar – i form af en forkølelse 🤧

Banke banke på! Hvem der? Karen! Karen hvem? Karen Tæne!