Hjemmeskolehelvede fortsætter – ny CoVirkelighed dag 117

Virkelig en skidt dag både for hjemmelærerinden og afkommet. Startede med telefonmøde med jobbet klokken 10. Ungen snorkede lystigt videre og fik øjne 10:30. Han sad og gloede ud i luften. Efter 40 minutter var morgenmaden end ikke spist.

Jeg slog lyden fra mødet et par gange og mindede ham om morgenmaden. Han spiste meeeeget langsomt. Jeg slog lyden fra igen et par gange og bad ham spise (for helvede) og ta’ tøj på.

Da mit møde var slut var der fortsat mad på tallerkenen, men han var da delvist i tøjet. Yay!

Så skændtes vi lidt, fordi han ikke ville gå på lektieplanen og se hvad dagens lektie bestod af. Jeg tog alle devices fra ham inkl skoleipad’en, fordi han så YouTube på den i stedet for at finde lektieplanen. Derefter fandt jeg lektieplanen frem og bad ham gå i gang med sin dansk/idrætsopgave. Vi var begge ret mugne og skumlede hver for sig.

Da jeg bad om at se opgaven, havde han ikke fulgt instruksen. I gamle dage var den slags misforstået opgave lig med briller, dvs. 00. Så det var en ommer. Også i 2020.

Dyb vejrtrækning, sceneskift til legepladsen udenfor, hvor vi ved fælles hjælp fik opgaven i kassen med Benny Hill temaet som underlægningsmusik til den del, hvor tempoet var skruet i vejret.

Det hjalp lidt på humøret (Benny Hill temaet er svært at bevare en muggen attitude til), men fordi en skoledag er på 6 timer, og denne skoledag først startede klokken 13, ja så ringer det altså først ud fra sidste time kl 19. Vi tilbragte 3 festlige timer med Matematikfessor, og så orkede ingen af os mere klokken 16.

Oveni det tog det mig 4 timer, før jeg fik overført fotos fra mit Nikon til Macbook’en. Det endte med en manuel overførsel, for Macbook’en kunne ikke finde nogen billeder på kameraet via Fotos, som jeg normalt overfører via. Nnngghhh!!!

Vi rundede dagen af med en gåtur ned til de nærliggende kirsebærtræer, som er ved at afblomstre. Jeg tvang knægten med, men han var glad allerede 2 minutter efter vi var ude af døren. Da han fik øje på 2 egern var al surhed glemt. Vi gik og snakkede sammen om hvordan vi kan gøre skoledagen bedre.