Næstsidste dag i Danmark

Vi spiste morgenmad ude i haven i 14-15 graders ‘varme’ med kun spredte striber sol. Kæmpe antiklimaks i forhold til den fabelagtige sommerdag i går. Øv.

Vi skal være ude af huset i morgen 9:30, og så sætter vi kursen mod Hannover, Würzburg og derefter Italien.

I mangel af bedre ting at ta’ os til, begyndte vi at pakke og rydde op i huset. Lægge hynder væk, vaske tøj, hænge tøj op, folde tæpper sammen, stille stole og sætte puder på plads, rense grill, pakke den væk, smide mad ud ..

Og nu regner det ..

Her til aften har vi planer om at spise i den hyggelige Rørvig streetfood-have. Men de lover regn. Meget regn.

Vi er mentalt fuldstændig klar til at rejse mod syd nu. Det her føles som efterår, ikke sommer. Ovenpå denne oplevelse kommer vi ikke til at holde sommerferie i Danmark foreløbig. Denne uge var vejret ikke særlig sommerferieagtigt. Jeg har ikke noget imod efterårsferie, bare ikke i min sommerferie.

Jeg løb en tur langs Sejerøbugten i strid modvind og småregn. Det er altid skønt at løbe en tur langs havet. Mellem Ebbeløkke og Overby Lyng løber man med frit udsyn til havet. Det er den fedeste løberute. Jeg sagde farvel og tak til Ebbis på turen. Jeg holder virkelig meget af Ebbeløkke, men mest om foråret og om efteråret. Vi oplevede heldigvis en dag med sommervejr, og det er et skønt minde ❤️