Negativ antistoftest

on

Jeg er tom i hovedet. Bedst som jeg tænker, at det nok skal gå, så er der pressemøde igen. Endnu et nyt tiltag, nye regler igen .. jeg har allerede glemt igen, hvor mange forsamlingsforbuddet gælder i denne uge.. Jeg fanger ikke i detaljerne længere. Coronafatiguen har nemlig også ramt mig.

Jeg overholder de simple AHA-regler: Afstand, hygiejne, ansigtsmaske – og udluftning. Det er en metode, der virker; det ved jeg, for jeg fik taget en antistoftest via arbejdet forleden. Den var negativ. Det havde jeg også forventet. Ingen antistoffer. Det, jeg gør, virker.

Det betyder også, at jeg trygt kan rejse til udlandet igen, for jeg blev heller ikke smittet hverken i Tyskland, Østrig eller Italien. Det, jeg gør, virker – uanset hvor jeg er.

Midt i al Coronacrappet synes jeg, at det er en lille trøst at vide, at man ved selv at være opmærksom, så kan man gøre en kæmpeforskel både for sig selv og sine omgivelser.