24 timer i Berlin (april)

3.-4. april var vi på smuttur til Berlin. Vi skulle se Sarah Connor i Mercedes Benz Arena om aftenen, så vi tog den første flyver og var allerede et par timer efter i Berlin. Lige til brunchtid på Spreegold for at være mere præcis.

Det var første gang, at vi landede i den nye lufthavn i Berlin. Det var en skuffelse. Lufthavnen var temmelig meget under construction stadigvæk (eller igen?), og så er den ikke fantastisk, men blot ret basic og kedelig. Og så ligger den simpelthen så langt ude på en pløjemark så tilpas langt udenfor Berlin, at man skal køre med bumletog i en time for at komme ind til byen.

Vi startede med brunch på Spreegold. SÅ fantastisk at få shakshuka igen. Mit sted, min mad, min by. Spreegold var fuldt til bristepunktet, og vi fik den sidste ledige 1 1/2 meter ved bordet ved vinduet. Der var fed energi, højt til loftet, en hyggelig og uformel stemning med kig til fjernsynstårnet, de klassiske gule tog og masser af streetart under jernbanen.

Mætte og glade gik vi over på vores hotel (Park Inn by Radisson Berlin Alex) og afleverede vores kufferter. Fik vi vores rum der, det kan jeg faktisk ikke huske? Vi blev opgraderet, og vi fik et hjørneværelse med den vildeste udsigt. Langt under os lå Alexanderplatz til højre og udsigt ned langs Boulevard of Broken Dreams (Karl Marx Allee) til venstre. Vi kunne se Dom, Det Røde Rådhus, Rigsdagskuplen, fjernsynstårnet … hele Berlin!!

Vi shoppede igennem i Primark og i Saturn og i nogle af de andre butikker, vi holder af. Jeg fik bl.a. købt en fed overgangsjakke til knægten og en masse andet tøj. Noget af en udfordring, da det skulle klemmes ned i håndbagagen. Der var den lækreste påskeudstilling med masser af Lindt harer i Galleria Kaufhof. Jeg elsker de harer. Jo flere jo bedre og JO STØRRE jo bedre. Hvem kunne ikke godt tænke sig lidt alenetid med en Lindt chokoladepåskehare på størrelse med Jellingestenen? Nå .. den kunne i hvert fald ikke være i håndbagagen, så jeg nøjedes med en mindre version i plys. SÅ nuttet og med Lindt chokoladeæg i maven. Perfekt til påske.

Vi tog bussen ind mod Ku’damm, men blev sat af ved Brandenburger Tor, da bussen ikke kørte videre pga. halvmarathon. Vi gik så ned mod en alternativ bus, da vi pludselig stod foran Angela Merkels yndlingssupermarked på Mohrenstrasse; Hit Ullrich.

Udefra ser Hit Ullrich lidt 80’er agtigt ud, og vi forventede ikke det store. Vi tog fuldstændig fejl. Fabelagtigt supermarked. Måske det bedste, jeg har været i i Berlin. Delikatesser, bager, slagter, café og et vanvittigt stort sortiment. Du må ikke misse underetagen. Hold nu OP! Jeg kunne bruge timer derinde. Jeg kunne have købt SÅ meget, men håndbagagen var jo allerede presset til det yderste.

Tiden løb simpelthen fra os, så vi var nødt til at spise en Bockwurst mit Semle på Lorettas Imbiss på Mercedes Benz Platz lige inden koncerten. Vi var så heldige, at denne koncert er den første koncert, hvor man ikke skal have mundbind på. Blot 3 dage forinden havde tyskerne fjernet alle restriktioner (undtagen mundbind i offentlig transport).

Når man har gået med mundbind så længe var det næsten euforisk at kunne stå dér helt tæt, høre musik og synge med på alle de fedeste sange. Det var SÅ vanvittigt!! Så tæt sammen, ingen mundbind – vi havde nærmest helt glemt, hvordan det føles, og det var så VILDT! Den fedeste koncert, 2 timers koncert med alle de bedste sange … det stærkeste kor, det fedeste band … Det var fuldstændig WAHNSINN!!

Sarah Connor i Berlin, 3 April 2022, anmeldelse & billeder

48 timer i Berlin ❤️
Laterpost fra 3. april 2022

Setliste:

 • Keiner pisst in mein Revier
 • Hör auf deinen Bauch
 • Kleinstadtsymphonie
 • Halt mich
 • Ruiniert
 • Ich wünsch dir
 • Unendlich
 • Alles in mir will zu Dir
 • Dazwischen sind wir Freunde
 • Mein Jetzt mein Hier
 • Bye Bye
 • Unter alten Jacken
 • Medley
 • Stark
 • Das Leben ist schön
 • Bedingungslos
 • Kommst Du mit ihr
 • I’ll do it anyway
 • Vincent

Ekstranumre:

 • Freibadpommes
 • Deutsches Liebeslied
 • Wie schön du bist
 • Augen auf

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.