Ny start

Første dag på jobbet efter fyringsrunden. Det var slet ikke så slemt. Jeg valgte selv den glade attitude, og det føltes godt og rigtigt. Der flød da nogle tårer, men samtidig var det også en god dag, særligt fordi jeg følte mig set og værdsat.

Jeg havde møde med min chef, der er lidt i panik, fordi der er samme antal opgaver og nu endnu færre mennesker til at løfte dem. Vi aftalte, at jeg overdraget gradvist i løbet af de næste 4-5 uger, og så bliver jeg fritstillet. Jeg må tage den tid, jeg har behov for til at søge job.

Det er fint nok, selvom det ikke er de 14 dage, jeg håbede på. Samtidig vil jeg jo også gerne aflevere mit job på en god måde, så jeg ikke efterlader mine kolleger med et kaos.

Ud over at få snakket med nærmest alle mine kolleger, så fik jeg skudt to ansøgninger afsted til to kanon spændende jobs. Mit CV er nu opdateret, og jeg er klar ved telefonen!