Fiser rundt på Frilandsmuseet

Hvis du var på Frilandsmuseet i dag, så så du sikkert mig komme halsende efter min søn på cykel. Hold nu op, det var god motion – og sjovt samtidig med!

Normalt tager jeg klapvogn med, men i dag skulle der motioneres både store og små. Jeg havde dog ikke forestillet mig, at jeg skulle løbe Frilandsmuseet rundt. Vi nåede både til Bornholm, til Fyn og Sjælland over Jylland og til Bornholm igen. Det bedste er dog vandtrappen, ishuset, møllerne og blomsterne.

Vandtrappen tilbragte vi lang tid ved, og Nicholas valgte lige at stå op i den med begge fødder. Jeg forudså, at nu ville han hjem pga. kolde våde sko, men nænej, det generede ham ikke, og det var jo rimelig mildt i vejret, så vi fortsatte.

Så stak han begge arme helt ned i vandet for at samle sten op. Af med den gennemblødte bluse og på med jakken med ærmerne foldet helt op til skuldrene. Jeg noterer mig lige, at jeg skal være bedre til at medbringe skiftetøj- og sko. Meget bedre!

Allerhelst ville Nicholas have været på bondegård, men han accepterede at det blev frilandsmuseet, og jeg tror, at han var tilfreds. Vi fandt en stor rød bondegård, som var præcis den, han drømmer om at få. Den skal bare være blå.

Han hilste både på høns, gæs, får, hunde og heste. Der var også masser af vand, og han fik en is. Vi sad en lille halv times tid og delte en pose børneriskiks med æble/kanel, samt to fantatiske Alete Apfel frugtstænger. Selvfølgelig fra Tyskland, så det varer lidt, før vi får mere af det!

Og så sov han og jeg i 3 timer bagefter. Så da Allan omsider kom hjem fra Berlin sad vi to rimelig klatøjede og med morgenhår klokken 16:30.

One Comment

  1. Cille siger:

    Frilandsmuseet. Det er også min plan snarest. Tror det dog først bliver uge 42 (med den anden million med ferie) og op til jul. Jeg har aldrig været der, men hørt en masse godt! Og det lød også til I havde en god dag?

    Like

Der er lukket for kommentarer.