Mmm .. Madami !

I sommer havde vi denne fantastiske madoplevelse i Berlin hos Madami i Rosa Luxembourg Strasse 3. Før i sommer var det vietnamesiske køkken ikke rigtig noget, vi havde stiftet bekendtskab med. Det er en fejl, når det er mor’s vietnamesiske køkken.

Madami er et af vores stamsteder i Berlin. Kan man egentlig kalde en restaurant et stamsted, når man kun har været der to gange? Vores intention er at komme der igen. Og igen. Og igen. Det er så lækker mad – kommer du forbi, må du derind!

Vi valgte samme menu som i sommer, og den var præcis lige så fantastisk og overdådig. Først fik vi den lækreste spicy kokosmælksuppe, der smagte himmelsk.

Og præcis som i sommer fik vi serveret et smukt og overdådigt festmåltid  på et stort fad. Der var mors egne madami-rolls med oksefilet, en lækker agurke-mango-salat, kyllingespyd med jordnøddesauce og ikke mindst oksekød i en fantastisk karry-avocado sauce.

Til dessert var der sprøde sukkerglaserede banankugler – I know, det lyder lidt tarveligt, men de var supergodt tilberedt og smagte fantastisk. Vi kunne også have valgt kaffe i stedet for.

madami.jpg