Den komplette liste over Berlins julemarkeder

Det er ikke ét sekund for tidligt at tænke på julen. Faktisk er jeg blevet overhalet indenom af vores underbo, der har stillet en julemand ud i opgangen – og hver gang jeg går ned, så bliver jeg så juleglad i låget. Jeg glæder mig SÅ meget til jul!

Til en rigtig god jul hører bl.a. en rigtig god tur til Berlin. Selvfølgelig. I Berlin starter julemarkederne allerede i går. Tyskerne går all in hele vejen til jul og nogle endda helt ind i det nye år. Tyskernes juleminister er klar på mange af Berlins julemarkeder med alt fra currywurst glaskugler til nissemænd.

Hos Visit Berlin har de netop udgivet en lang liste over julemarkederne i Berlin. Jeg regner med at nå en lille håndfuld julemarkeder; på Alexanderplatz, på Breitscheidplatz, på Gendarmenmarkt og på Potzdamer Platz. Hvad med dig?