En bid af USA på Roskildevej!

Lige midt på Roskildevej ligger der et amerikansk inspireret motel og diner. Det anede jeg bare overhovedet ikke!

Prøv lige at se hvor eksotisk Roskildevej kan se ud i solnedgangen, fordi nogen, der har gjort en indsats. Pludselig virker Taastrup og Albertslund meget langt væk …

Indenfor var der stopfyldte klokken 17:30 en helt almindelig torsdag. Vi fik heldigvis et bord, og vi bestilte en helt klassisk menu; burger, fries og milkshake. Jeg bestilte en cheeseburger med chili cheese dippers og chokolademilkshake.

Alle burgers serveres med hjemmebagte boller. Ikke noget med fuldkorn, men lækre saftige friske boller. Min burger var afsindigt god, måske en af de bedste jeg har fået? Mine chili cheese dippers var også vildt lækre. Og min chokolademilkshake er den bedste, jeg har fået, siden den jeg fik på Tom’s Diner i 2008 😍

3 Comments

 1. venterpaavin siger:

  De fritter altså!

  – A

  Liked by 1 person

 2. Fedt – det vidste jeg slet ikke! Hvor på Roskildevej?

  Liked by 1 person

  1. mammalade siger:

   Det er nr 251. Lige ved siden Wittrup Motel. Mellem Albertslund og Taastrup.
   Det er alletiders 😍

   Liked by 1 person

Der er lukket for kommentarer.