Juleshopping – 7/24

on

Jeg hentede knægten efter skole. Jeg måtte tidligst hente ham klokken 16, ikke før – for han havde meldt sig til madlavning. De skulle nemlig bage brunkager, ham og drengene.

Han havde de fineste brune brunkager i en pose – og hele sfo’en duftede herligt af brunkager – og fis, som onkel Reje siger 🤣

Det øsregnede, og sofaen kaldte, men vi havde en plan. Gaveindkøb og hente pasta hos Appetit. Det var vildt hyggeligt, for der var ikke mange mennesker i butikkerne. Til gengæld blev der samplet Sprite, chokolade, lakrids – og Magasin delte gratis øl ud.

Det bedste ved det hele var dog at snakke med min store dreng. Han var ikke utålmodig, og han brokkede sig ikke. Jeg gjorde ham til en del af beslutningsprocessen. Vi gik også i butikker og kiggede på ting, han ønsker sig. Han fortalte om de ting, og han talte med ekspedienterne. Præcis som drengen i IKEA-reklamen.

Han forelskede sig hovedkulds i en rygsæk med pailletter, som kunne vendes. Måske….