Opbevaring af min mors akvareller – ny CoVirkelighed dag 39

Allernederst bagerst i vores kælder stod en flyttekasse med min mors akvareller, papir, pensler, farver, bøger og malerier.

Den kasse har jeg haft stående i kælderen i små 20 år. Den er flyttet med fra Vanløse til Holte, og jeg har aldrig rigtig haft modet til at kigge i den. Før nu.

For et par uger siden tog jeg den op og pakkede alle sagerne ud. Meget er kasseret nu, al udstyret er sendt til genbrug, men jeg stod tilbage med en lille stak af min mors bedste malerier i A3 format – hvad skulle jeg stille op med dem?

I går fandt jeg en dokumentmappe i sort hårdt pap fra Viking hos Boghandleren – og nu har jeg lige taget den i brug. Malerierne passer perfekt i mappen. Nu er de perfekt opbevaret, og jeg er så glad for løsningen.

Zebraen har fået nyt hjem

Det er Viking, der har lavet en serie æsker i hårdt sort karton til opbevaring af fx malerier. Denne box er en Viking Solid Multibox A3 2 cm, som kostede 199 kr.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.