Distrikt Coffee

on

Normalt er der kø og ventetid på Distrikt Coffee, når man dukker op op ad formiddagen på en smuk varm lørdag i juli.

I Coronasommeren 2020 er det desværre ikke helt som normalt Vi fik bord med det samme, og selvom det er rart, så er det også ildevarslende. Alle borde udendørs var optagede, men vi fik bord indendørs med det samme. Her er færre mennesker end normalt.

Man skal vide, hvor Distrikt Coffee ligger og gå efter den, for den er godt gemt i en af Berlins stille beboelsesgader. I starten var Distrikt Coffee kendt for de lækreste pandekager i Berlin, men naboklager satte en stopper for pandekagebageriet. Nu fås de legendariske pandekager kun i søstercaféen Annelies i Kreuzberg. Naboerne i Bergstraße slipper for at tænderne løber i vand hver morgen pga pandekageduft fra Distrikt Coffee. Det betyder dog ikke, at man ikke kan få lækkerier, der kan få søde tænder til at løbe i vand. Det kan man. Mere om det senere 😋

Jeg bestilte avocado toast på lækkert surdejsbrød med sprød skorpe (jeg er næsten sikker på, at det er fra Albatross Bakery?) med 2 pocherede æg (extra), ristede cherrytomater, den mest fantastiske green goddess dressing drysset med Nigellafrø.

Avocado Toast ❤️🥑

Det var SÅ godt. Jeg er vild med green goddess dressing, og den her var særdeles god – der var vist lidt hvidløg i?

Green Goddess er en salatdressing, der typisk indeholder mayonnaise, creme fraiche, kørvel, purløg, ansjoser, estragon, citronsaft og peber.

Som sød afslutning delte vi en French Toast med blåbærkompot, kansende sprøde karamelliserede valnødder, fed crème fraiche (eller mascarpone?) og ahornsirup. Det var SÅ lækkert!

Kaffen kommer fra Fjord Coffee, og det giver altid en fantastisk lækker flat white.

Det var vores sidste brunch i Berlin i denne ferie 😨 I morgen spiser vi hos den lokale bager og derefter vender vi næserne hjemad. Vi skal nå en færge 13:30.

Men først .. en hel dag i Berlin! Vi har en stribe steder, vi skal nå forbi i dag; Weinbergsparken ig den blå legeplads, Ku’Damm, Potzdamer Platz ..

Link til Distrikt Coffee ❤️