Middag på La Dacia

Vi har spist på La Dacia adskillige gange, og det er hver eneste gang en fantastisk totaloplevelse. Det er ikke blot maden, men også stemningen og udsigten. På denne lørdag aften satte vi kurs mod bjergene bag Bardolino – og det samme gjorde en masse smukke rige mennesker fra Verona, samt et par tyskere og endnu en dansk familie ud over os.

Selvom vi efter danske forhold “først” havde bestilt bord til 19:30 var vi nogle af de første, der ankom. Det sidste (italienske) selskab ankom 21:30, da mørket havde sænket sig. Først her begyndte deres middag. Jeg kan ikke andet end at elske det.

Vi bestilte Caprese til forret og taglione med trøfler fra Monte Baldo til hovedret. Capresen blev serveret med én stor tempereret bøffelmælksmozzarellakugle i midten af en cirkel solmodne tomater, drysset med tørrede urter og frisk basilikum og gylden olivenolie. Det smagte fantastisk. Så enkelt og virkelig lækkert.

Taglione med friskrevne trøfler ankom duftende og frisk. Det smagte helt fantastisk. Bedre end nogensinde.

Til dessert valgte vi tiramisu, som er hjemmelavet og helt fænomenal.

La Dacia, Strada Dei Dei Monvei, 1, 37011 Bardolino VR, Italien – ristoranteladacia.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.