Coronahunde

Nu vover jeg pelsen: De utroligt mange coronahunde fylder for meget ude i Sommereuropa. FOR meget. I Danmark sender folk deres overflødige coronakæledyrene på overfyldte internater. Det er én ting. Fuldstændig forfærdeligt, forrykt og forkælet brug-og-smid-væk tilgang til levende væsener. Men det er ikke det, mit indlæg her fra solsengen i Italien handler om. Det handler om hunde, der er med på ferie. For her i Italien er der ferierende hunde over alt. Over alt. På hoteller, på restauranter, på færger, i 40C i Verona og i Gardaland osv.

Forleden så vi en tjener blive overfaldet og bidt af en hund, der lå fredeligt under ejernes bord, indtil tjeneren kom med deres mad. Tjeneren fik flænset sine bukser og fik et bidsår i låret, samt en forskrækkelse. Det var ret voldsomt at være vidne til.

På vores hotel serveres der små skåle chips sammen med de drikkevarer, vi bestiller. Det har der aldrig været udfordringer med før. Men i år gælder det om at spise hurtigt, for de små poolborde er lige i snudehøjde, og snacks bliver lynhurtigt tryllet af andre folks hunde.

Som en ekstra bonus laver hunde lort og pis ved poolen, som så nødtørftigt vaskes væk med lidt vand fra en drikkeflaske eller med en haveslange 🤮

Der er hundeglammen fra efterladte hunde på værelserne. Ikke så meget på vores hotel, men fra andre hoteller. En efterladt frustreret hund kan sagtens gø i 2 1/2 time OG overdøve cikaderne. Det hørte vi forleden, da vi spiste middag. Under hele middagen.

Det er hyggeligt med et par søde hunde, der laver numre og kommer hen og hilser på, når man soler sig. For min skyld må de også gerne spise vores snacks, men min Amaretto Spritz deler jeg altså ikke 😀 En af hundene på vores hotel kender vi gennem flere år, fordi den altid er med på ferie. Det har aldrig været andet end superhyggeligt, fordi den er så stille og velopdragen.

I år er der i stedet for en enkelt eller to hunde nu 5 hunde. Især en af dem er virkelig skøn; den har fis og ballade skrevet i øjnene og er nok kun omkring 1 år gammel. Jeg tror ikke, at familien havde regnet med, at der bor hunde i begge værelser ved siden af dem. Det betød, at deres hund var opsat på fest og leg ved poolen og en hæsblæsende tour de chambre sammen med de andre hunde. Det blev så festligt, at den ene af de andre hundeejere bad om andre værelser for at blive flyttet væk fra “de andres” hunde 😅

På færgen hjem var der hundeslagsmål, hvor en mindre hund fik et solidt tandsæt i nakken af en større hund.

Vi blev bekræftet i, at vi har truffet den helt rigtige beslutning for vores familie ved ikke at have hund. Vi sætter pris på fx at kunne dase ved poolen, ta’ i Gardaland og gå ud og spise om aftenen uden konstant at skulle sørge for, at vores hund opfører sig pænt og hensynsfuldt.

Photo by Helena Lopes on Pexels.com

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.