L-U-V Madonna!

Vi var til Madonna koncert mandag aften. Fan-ta-stisk! Superfed oplevelse. Selvom jeg mere vil kalde det show end koncert. Jeg fik SÅ ondt i mine lægge af at stå på tæer i 2 timer, for jeg skulle se det hele – hele danseshowet.

Jeg elsker nemlig dans, jeg elsker at danse, jeg har danset rigtig meget – showhold, funk, freestyle … Jeg har lavet koreografier, siden jeg var 12-13 år og lavede serier på cementen i lyset foran fiskebutikken på Rørvig Havn sammen med min veninde. Jeg har set mere MTV end de fleste. Altså, virkelig set. Ikke bare lyttet til musikken.

Jeg har siddet og skriblet bidder af koreografier ned fra MTV. Alt lige fra Jennifer Lopez, Madonna, Janet, Michael Jackson , Backstreet Boys til Justin Timberlake har jeg danset ud fra mine notater.

Indeni mig bor der stadig en lille dansemus, som ikke så tit bliver luftet længere, men den dansemus rørte på sig igen i mandags, for Madonna er ekspert i at sammensætte shows, udvælge dansere og udvikle dansen. Udover at lave fed musik i øvrigt 🙂

For et par år siden var hendes shows fyldt med parkour-inspireret dans, det var også med denne gang. Det elsker jeg. Hvis jeg havde modet og fysikken, ville jeg prøve kræfter med den type dans, for det ser bare så fedt ud.

Jeg gik hjem fra koncerten hånd-i-hånd med min elskede, med ’Celebration’ i ørerne, glad om hjertet og med en ubændig trang til at begynde at danse igen.