Energy low

Må bare erkende, at det er efterår på flere planer. Jeg er så træt klokken 20:45, at jeg kunne gå direkte i seng. Og om morgenen … Jeg er langt væk, når vækkeuret ringer. Det kræver alt at gå ud af døren ved 21-tiden og træne, når sofahygge, te og slamtv kalder.

Det stærkeste ved mig for tiden er åbenbart min vilje. Den overtrumfer mine ‘uartige’ impulser og behov for søvn, slik og afslapning. Men ingen jernvilje kan modstå en lille pose med samples på fløjsbløde chokoladedyppede karameller med kerne af flydende karamel, der kom med posten i dag.

Svært er det at sige nej, når man arbejder med et regneark på 4. time, er træt, sukkerkold, på 3. kop kaffe og med dårlige ånde .. man får nemlig røvdårlige ånde af Nupo, kan jeg afsløre 😀 Så jeg har røvdårlig samvittighed. Jeg kan nærmest se mine lår ekspandere og mine bukser er strammere om lårene end i morges. Ej haha overdrivelse fremmer forståelsen 🙂

Det var den træning, vi kom fra. Jeg træner altid bedre på en solid tilførsel af kalorier, så de karameller er ikke så skidt, at de ikke er godt for noget 🙂

One Comment

  1. Heidi Stephansen siger:

    Hejsa 🙂

    Kender det alt for godt…
    Det er virkelig svært at komme op af sofaens dejlige hynder… 🙂

    Like

Der er lukket for kommentarer.