Not driving home for Christmas alligevel

Min far aflyste vores julemiddag 1. juledag. Han var blevet forkølet i løbet af natten. Knægten blev skuffet, men ikke synderlig overrasket. Det er typisk i julen, at man bliver forkølet og snottet, når man er mange sammen.

Vi havde intet i køleskabet udover rødkål og Rørvigdesserter. Vi fandt et juleåbent supermarked, hvor vi fandt en lille flæskesteg, aspargeskartofler, coleslaw og vi scorede den allersidste Touch of Taste Andefond. Netop den fond giver en perfekt sauce til fx frikadeller, så den er sikkert også perfekt til flæskesteg 😋

Det blev en rigtig lækker middag efter en lang doven dag.

Overraskende nok var Rørvigdesserterne virkelig skuffende. De var faldet sammen, og det crunch, der lå på toppen, var blevet gummiagtigt og slet ikke crunchy. Jeg skrabede det væk. Moussen var en sej kompakt masse, der smagte af chokolade. Den havde nok været lækker, da den var frisklavet.

I alt havde vi købt dessert til 3 personer for 150 kr, det var det ikke værd. Den sidste portion var der ingen af os, der havde lyst til at spise, så den smed jeg ud. Til gengæld har jeg nu tre fine glas med låg til at lave dessert i til næste besøg i Rørvig. Jeg vil lave old school citronfromage 😋