Fra Coronakilo til Coronakur – ny CoVirkelighed dag 48

Da jeg kom hjem fra påskeferie og sprang på vægten, så flygtede den. Nej, for at være ærlig, så havde badevægten ikke en chance. Den blev nemlig presset mod gulvbrædderne af hele 93,7 kilo. Wtf? Ok, det var ikke et kæmpe chok, men virkelig en ubehagelig overraskelse – jeg er på vej mod 100 i galopfart 😱 Jeg troede, at vi HAVDE vedtaget, at Coronakalorier ikke er rigtige kalorier og derfor ikke tæller?!

Nå, Coronakalorierne gør ikke noget godt for mig. Jeg tog skeen helt ud af hånden og indførte disse ændringer:

 • Slut med snacking, slik, kalorierige knækbrød og chips – alle reserver er tømt
 • Slut med avocadomad til frokost
 • Ind med lange gåture om morgenen, når knægten er fulgt på vej til skole
 • Nuposuppe til frokost
 • Snackgulerødder, ærter og nødder som snacks
 • Fortsætter med løbeprogrammet – er nu i gang med uge 6
 • Hvis der er is på programmet, så Solero eller sorbet. Ingen flødeis.
 • Normal aftensmad
 • Normal morgenmad – jeg skal dog finde en anden granola end triple chocolate som bade for vores birchermüsli 🤭🤣

Alt dette har betydet et vægttab på 2,5 kilo fra 93,7 til 91,7 siden 15. April.

Det betød også, at min BMI kom under 30. Nu er jeg ‘bare’ overvægtig. Men det er ikke godt nok. Jeg vil gerne ned på 80 kilo i første omgang. Det vejede jeg, da jeg blev gravid.

Der var engang 😅

De 65 kilo jeg vejede, da jeg var 30 år er ikke realistiske længere. Så tror jeg, at jeg kommer til at ligne en mumie. Lige nu fylder jeg jo en del rynker ud indefra 😉

3 Comments

 1. Jeg hævdede i lang tid, at karantænekalorier ikke talte. Det fandt jeg så ud af at de gjorde… så ja…. Jeg har også måttet tage skeen i den anden hånd!

  Like

  1. mammalade siger:

   Åh ja, det havde været skønt, hvis det havde været sådan .. Men heldigvis er foråret en god tid med masser af sunde snacks! Jeg spiser simpelthen SÅ mange ærter 😍 Jeg bliver måske helt grøn snart?!! Mums! Og så snackgulerødder fra Coop. De er helt særlige – i andre kæder er de slet ikke så saftige, sprøde og lækre.
   Hvad er dit bedste Geheimtip?
   Kh Gitte

   Liked by 1 person

   1. Jeg bruger 18-timers faste, når det er helt galt (som nu). Nemt at forstå for min sukkertrængende krop!

    Liked by 1 person

Der er lukket for kommentarer.